Grand Golden Line 650

Varenummer: 22450 Kategorier: , , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Nyhet – Tauluker akter, meget praktisk!

Grand Golden Line 650 setter ny standard for 6,5 meters klassen! En meget lekker og godt designet båt, med fantastisk god utnyttelse av plassen. Med Golden Line 650 begynte Grand med blanke ark. Intet eksisterende ble gjenbruk. Skroget har et helt nytt design, som både har høyere baug og fått noe mer bredde enn det vi kjenner fra tidligere skrog (i denne størrelsesklassen). Dette gir en veldig stabil båt med mer plass innvendig.

Likevel har Grand klart å forbedre effektiviteten til skroget, på tross av enda dypere V-bunn, som gir en veldig komfortabel kjøreopplevelse og et trygt og godt skrog i sjøen. Naturligvis opprettholdes de gode farts egenskapene vi kjenner fra Silver Line serien, slik at nye Golden Line 650 er et lettdrevet skrog som trives like godt i godvær, som i mer rufsete sjøområder.

Den kanskje største og mest karakteristiske forbedringen er den nye U-sofaen akter. Her økes antall sitteplasser og man er organisert på en mer sosial måte. Monter opp bordet og server noe godt å drikke/spise. Ved hjelp av bordet kan hele sittegruppen enkelt gjøres om til en stor solseng akter. Dette er unikt for en RIB i denne størrelsen!

Konsollen har en moderne design med forbedret ergonomi. Dashbordet har fått en estetisk overhaling og det er nå god plass til instrumentering, stereoanlegg og kartplotter. For mange vil også det låsbare hanskerommet være en ettertraktet forbedring.

Setene har god bredde og tykk skum for maksimal komfort. Takket være nytt skrog og høyere baug, er det blitt plass til et godt sete fremme i baugen, samt setet foran konsollen er designet på en måte som gir høy komfort.

Helt akter finner vi en ny type targabøyle i lekkert minimalistisk design, laget i syrefast stål og glassfiber. Badeplattform på hver side av motoren, badestige og vannskikroker, gjør vannsport og bading til en fornøyelse.

Alle forbedringene og design løsninger til tross, båten har fortsatt de smarte, gode løsningene Grand har vært kjent, sammen med små forbedringer for å sikre enda bedre holdbarhet og kvalitet i lang tid fremover. Vi anbefaler alle en prøvekjøring på denne flotte kjøremaskinen, mer og bedre båt i denne klassen skal man lete lenge etter! Nevnte vi over 700 liter med tørre lagringsrom?

Standard utstyr:

Navigasjonslys, innebygd  200 liters drivstofftank, targabøyle, automatisk lensepumpe, hydraulisk styring, selvlensende, badestige, 700+ liter lagringsplass, tauluker akter.

Ekstra utstyr:

50 liters ferskvannstank, dusj, bord akter, konsolltrekk, setetrekk, sofatrekk, havnetrekk, heltrekk, solseng akter, solseng i baug, SeaDek, fargekombinasjoner.

Tilleggsinformasjon

Lengde

650 cm

Bredde

265 cm

Egenvekt

750 kg

Antall personer

12

Maks last

1400 kg

Anbefalt motor

150 hk

Maks motor

200hk

Stamme lengde

Lang 20"

Diameter pongtong

55 cm

Antall kammere

5

Tank kapasitet

200 liter

Skrogvinkel akter

20°

Farge

Lys Grå/Sort, Ultimate Black Edition

Du liker kanskje også…