Highfield 760 Sport

Highfield 760 Sport er den første modellen i den nye Sport serien til Highfield. Sport serien kombinerer det beste fra profesjonelle båter og det ypperste innen design av fritidsbåter. Her er det et bunnsolide og gjennomprøvd skrog fra Patrol 760 som er brukt. Produsert med en styrke og stivhet som få andre produsenter av båter kan påberope seg, i et miljøvennlig og vedlikeholdsfritt materiale – aluminium.

Skroget har en dyp V-bunn på hele 24 grader akter, noe som gir utrolig gode og behagelige sjøegenskaper, selv i skikkelig ruskevær! Kombinert med ORCA Hypalon pongtong for ekstra stabilitet og oppdrift, gir dette uovertrufne sjøegenskaper. Det er få andre i dette markedssegmentet kan matche dette skroget på komfort og stabilitet. Innredningen er inspirert av funksjonelle og lekre løsninger hentet fra Italia (signert Federico Fiorentino). Her er god sofa akter med lagringsrom, to meget gode, justerbare førerseter. Stort dashbord med plass til det man måtte ønske. I baugen er det lekker U-sofa for sosiale stunder. U-sofaen i baugen kan enkelt gjøres om til en stor dobbel solseng!

Dette er en båt som ikke står tilbake for noen andre i denne klassen. En båt som passer like godt til offshore vinterturer som til sosiale sommerturer innaskjærs. Laget for å brukes, for å vare og for overtruffen komfort i utsøkt design!

 

Standard utstyr:

Konsoll, sittegruppe m/justerbare stoler, navigasjons lys, badeplattformer, targabøyle, solseng baug.

Ekstra utstyr:

SeaDek.

Tilleggsinformasjon

Lengde

760 cm

Bredde

283 cm

Egenvekt

1057 kg

Antall kammere

6

Diameter pongtong

56 cm

Anbefalt motor

250 hk

Maks motor

300 hk

Stamme lengde

Ekstra Lang 25"

Antall personer

12

Tank kapasitet

285 Liter

Farge

Sort/Grå/Rød

Toppfart

52-54 knop

Skrogvinkel akter

24°

Du liker kanskje også…