Grand Q-Experience

Grand Q-Experience
kartplotter/underholdningssystem

I dagens samfunn er teknologien blitt bedre og enklere for hvert år. Surfing utføres fra nettbrett, TV-program velges fra mobilen og i bilen betjenes nå alt fra skjermen.

Hvorfor skal det være annerledes i båten din? Vet du hvor mye drivstoff det var igjen på båten etter sist tur? Hvor langt kjørte dere egentlig? Har du lånt bort båten? Hvor er den akkurat nå? Alt dette finner du enkelt ut fra din egen mobiltelefon.

Q-plotter leveres som standard på Grand Golden Line modellene fra 5 meter og oppover, samt DRIVE 600.

Opplev nestegenerasjons båthold – velkommen til the Grand Experience.

Ikke bare en kartplotter. Alt-i-ett løsning.

Inspirasjonen til Q-systemet kommer fra bilindustrien, smarttelefoner og nettbrett. Grand, i samarbeid med Nextfour, har nå integrert alle nøkkelfunksjonene på en stor multitouch-skjerm. Q-systemet har funksjoner for underholdning, betjening, sikkerhet og læring.

Kartplotterfuksjonen er bygget rundt Navionics sine kart og støtter avanserte funksjoner. Systemet har WIFI/Bluetooth og 4G. Siden Q-plotteren kan kobles opp mot internett gir det mulighet for online værmelding, kart/software oppdateringer og båt informasjon rett på din telefon. Båtens instruksjonsbok er ferdig lastet inn, slik at man alltid har denne lett tilgjengelig.

Fremtidens båt – i dag!

Multimedia-spiller er ferdig integrert i systemet, og har innebygd FM/DAB-radio og musikkavspiller/streaming (Bluetooth). Her trenger man bare å velge forsterker og høyttalere, som opsjon, så er sommerfesten i gang! Data for motor og tankmåler kobles til enheten. På denne måten blir ekstra instrumentering overflødig, og man får et rent og minimalistisk dashbord.

Noen av fordelene med Q-plotter

  • Integrert 4G og WIFI.
  • OTA (Softwareoppdatering over-the-air).
  • Bluetooth-deling av musikk rett fra mobil.
  • Når Bluetooth er tilkoblet, får du varsler om innkommende anrop.
  • Veiledning, videoer, båtmanualer og annet supportmateriell.
  • Online værmelding med sanntidsværvarsler.
  • AIS-meldinger rett på kartplotteren.
  • FM- og DAB-radio integrert.
  • Motor instrumentering og drivstoff nivå.

Under finner du noen enkle instruksjons videoer

Koble til 4G (endre APN)

Koble til mobiltelefon

Legge til en rute

Vise motordata

Vise værmelding