Highfield Patrol 860 Pro

Highfield Patrol 860 Pro er en meget solid RIB beregnet på profesjonell bruk. Som standard er båten satt opp som havrafter, men kan også leveres i andre konfigurasjoner.

 

Patrol-serien er gjennomprøvde arbeidsjern som har bevisst sin styrke og funksjonalitet over mangfoldige års bruk. Patrol-serien er i bruk av kommersielle operatører over hele verden, dette inkluderer redningstjenester og politi/militær. Patrol-serien har også i en årrekke vært brukt som følge-/sikringsbåter under noen av de tøffeste seil konkurransene i verden. Blant annet Extreme Sailing Series og Vendee Globe.

 

Patrol 860 leveres med innredning etter kundes ønske. Her er det mulighet for å ha aktersofa med lagring, forhøyet konsoll/sete område, dempet/udempet jockey stoler (eller miks). Vi anbefaler to motorer på denne båten (2×200-250 hk), men den fungerer også med en motor (300-400 hk). Standard rafter/sightseeing oppsett inkludere to dempet jockey seter, akter montert konsoll med forhøyningsmodul, 12 jockey seter, targabøyle og EVA-skum anti-skli dørk (SeaDek).

 

Kun de beste materialer er brukt for en kompromissløs RIB. Skroget har meget dyp V-bunn og hele 24° V-bunn akter. Skroget er bygget i 5 mm, sertifisert 5083 aluminiumsplater, med 6 og 10 mm avstivninger. Dette gir en meget stiv og solid konstruksjon, noe som faktisk merkes på kjøreegenskapene! Aluminium er 30% sterkere enn glassfiber per vekt og trekker heller ikke til seg vann, slik som vanlige glassfiberskrog gjør. Siden skroget ikke trekker vann, er det heller ikke utsatt for frostsprengninger. Skroget er optimalisert for gode sjøegenskaper og trygge, komfortable kjøreegenskaper. I tillegg er det utrustet med keelguard, som gir ytterligere beskyttelse av skroget ved landing på strender eller ved fare for is.

 

Pongtong/tube er laget i høyeste kommersiell kvalitet ORCA 866 Hypalon. Standard oppsett er sort duk i behagelig Fabric Impression utførelse. Tuben har langsgående håndtak/tau, på både inn- og utside, i hele båtens lengde. Dette, sammen med anti-skli mønster på topp av tuben, gjør dette til et meget praktisk og sikkert oppsett. Setene/stolene har spesialskum som ikke trekker vann (open-cell-foam). Seter/puter benytter høyeste kvalitets vedlikeholdsfritt stoff fra Spradling.

 

Standard utstyr:

Dempet Jockeysete for fører og navigatør, targabøyle med LED lanterner, lensepumpe, selvlensende dekk, stort lagringsrom i baug, konsoll, 11 jockey seter, forhøyet styreposisjon for fører og navigatør, profesjonelt SeaDek.

Ekstra utstyr:

Trekk, hydraulisk styring, solid dykkerstige, kunde tilpasninger.

Tilleggsinformasjon

Lengde

863 cm

Bredde

310 cm

Egenvekt

1380 kg

Antall personer

14

Maks last

1593 kg

Diameter pongtong

56-40 cm

Antall kammere

6

Skrogvinkel akter

24°

Tank kapasitet

430 liter

Anbefalt motor

2x 200 hk

Maks motor

2x 250 hk

Stamme lengde

Ekstra Lang 25" (twin), Ultra Lang 30" (single)

Farge

Sort