Highfield Deluxe 390

Highfield Deluxe 390 er en solid RIB med integrert innerliner. Båten har oppbevaringsrom i baugen, dobbeltskrog og lekker innebygd sofa og motorbrønn akter. Dette gir båten “det lille ekstra” og hever den til luksusklassen av små RIBer. Båten er håndlaget i aluminium og tåler tøff bruk. Her slipper man å bekymre seg for skader i gelcoat/glassfiber, slik det er på vanlige RIBer.

 

Båten har en flotte detaljer, slik som integrert sofa og motorbrønn med oppvaringsrom, integrert bensintank og nydelig konsoll. Den kan leveres med SeaDeck og har naturligvis også integrert kjølbeskyttelse!

 

Kun de beste materialer er brukt for en kompromissløs RIB. Skroget har 20° V-bunn, noe som gir gode kjøreegenskaper og en komfortabel båt, selv i litt sjø. Pongtongen er laget i høyeste kvalitets PVC fra Valmex®, fra velkjente Melher Texnologies i Tyskland. Skroget er bygget i 5083 aluminium, et materiale som på grunn av sin konstruksjon blir meget stivt og solid. Aluminium trekker heller ikke til seg vann, slik som vanlige glassfiberskrog gjør. Båten veier derfor like mye i slutten av sesongen som da den startet. Siden skroget ikke trekker vann, er det heller ikke utsatt for frostsprengninger.

Standard utstyr:

Integrert sofa, lekker konsoll i glassfiber, lanterner.

Ekstra utstyr:

SeaDeck

Tilleggsinformasjon

Lengde

390 cm

Bredde

210 cm

Egenvekt

216 kg

Antall personer

4

Maks last

780 kg

Anbefalt motor

20 hk

Maks motor

40 hk

Stamme lengde

Lang 20"

Diameter pongtong

47 cm

Antall kammere

3

Skrogvinkel akter

20 grader

Tank kapasitet

30 Liter

111 600 kr

 Brukermanual